El festival de Cap Roig arrencarà aquest divendres amb 36.200 entrades venudes, la qual cosa representa el 84 per cent de l'aforament total, segons va informar ahir el seu director, Juli Guiu.

Guiu, en una compareixença a l'Hotel Guitart Monterrey de Lloret de Mar, on s'allotgen els artistes del festival, ha concretat que, de les 26 actuacions previstes, onze han esgotat les localitats.

Els concerts per als quals ja no hi ha entrades són els de Manel, Rod Stewart, Rosario, Antonio Orozco, Santana, el segon dels que oferirà Súper3, Manuel Carrasco, el segon de Sergio Dalma, Alejandro Sanz, The Corrs i Sopa de Cabra.

A més, Juli Guiu va precisar que estan a punt d'esgotar-se les localitats per a les actuacions de Malú, Catarres, Amaral, Melendi, Tarzan el Musical i Statu Quo.

«Estem molt satisfets, ja que representa un increment del 4 per cent respecte a l'edició de l'any passat, en la qual hi havia un concert més», va destacar el director del festival.

La directora de Guitart Hotels, Cristina Cabañas, va anunciar que aquest any tornaran a organitzar un sopar benèfic amb un dels artistes del festival de Cap Roig.

«Es tractarà d'un esdeveniment de petit format amb una de les estrelles de Cap Roig amb un aforament de setanta persones amb l'objectiu que es pugui parlar amb el músic», va detallar Cabanyes.

En edicions anteriors, s'han aconseguit fins a 6.000 euros. L'espectacle es duu a terme al restaurant Freu.

El festival començarà divendres amb l'actuació de Manel i, un dia més tard, dissabte, el torn serà per al britànic Rod Stewart. De fet, Manel va ser el primer dels artistes a esgotar les entrades per a un aforament de 2.118 seients.

D'altra banda, Rod Stewart va actuar ahir a Lisboa i un dia abans ho havia fet a Madrid per presentar l'espectacle de la gira 2016.