DANSALa companyia vbuit proposa gaudir de cada instant amb l´espectacle «la vida era»

Castell de Sant Esteve de Mar (Palamós) Dissabte, 9. 21 h. P 15 € (general) W www.palamos.cat

El festival Onadance presenta durant aquest dies d´estiu a Palamós un seguit d'espectacles de dansa contemporània amb ballarins professionals i en escenaris naturals de Palamós. Dissabte arriba el torn de la companyia Vbuit, que presentarà el muntatge La vida era, amb els ballarins Laura Vilar i Miquel Barcelona. Es tracta d´un espectacle que proposa una singular reflexió sobre la relació de dos éssers que s'entreguen a l'experiència del moment, renunciant a tot el que pot interferir en aquesta manifestació. ddg.

L´Esbart Sant Cugat du a girona «tants records», un diàleg entre la música i el cos

Plaça del Pallol (Girona) D Divendres, 8 H 22 h

P Espectacle gratuït. W www.girona.cat

El Cos de Dansa Esbart Sant Cugat presenta aquesta nit a Girona, dins del cicle estival Escènic, Tants Records. Es tracta d´un espectacle que sorgeix del neguit de fer un pas endavant amb la innovació de la dansa d'arrel que caracteritza el Cos de Dansa, incorporant músics i veu en directe i barrejant estils, apropant cultures diferents i experimentant amb la combinació de la veu flamenca i la llengua catalana. ddg.

ARTS ESCÈNIQUESL´emergent clou la dotzena edició passant per Fornells de la Selva i Madremanya

Plaça Catalunya (Fornells de la Selva) D Divendres, 8

H Des de les 21h P 10€ W www.festivalemergent.cat

Plaça Major (Madremanya) D Dissabte, 9 H Des de les 21 h P 10 € W www.festivalemergent.cat

La música de Mazoni i The Risas, el circ de Los Galindos i 15 Feet 6, les acrobàcies aèries de la companyia Estampades, i el teatre de carrer de la cia. Campi Qui Pugui seran presents aquesta nit a Fornells de la Selva, en la penúltima sessió de l´Emergent. El festival itinerant d´arts escèniques de gironès es clourà demà, a Madremanya, amb la participació dels cantants Guillem Roma, Pau Alabajos i Xarim Aresté, el circ i l´humor de Los Galindos i La Companyia La Mano Jueves, respectivament, i la rapsoda de Les Cosines de Tarzan. ddg.

MÚSICA

Nits de clàssica s´endinsa en l´obra de Franz Schubert amb el baríton Christian Gerhaher

Auditori de La Mercè (Girona). D Diumenge, 10 H 21 h

P 20 € W http://www.auditorigirona.org/nitsdeclassica

De la mà del baríton alemany Christian Gerhaher, que ha estat estret col·laborador de Rattle, Harnoncourt, Harding, Boulez i Nagano, entre d'altres, el festival Nits de Clàssica de Girona proposa aquest diumenge endinsar-se en el particular cosmos de Franz Schubert. Acompanyat pel seu inseparable Gerold Huber, la veu de Christian Gerhaher desgranarà aquesta sèrie de joies musicals en miniatura. Refinament, sensibilitat i una intensiva dosi de perfecció. ddg.