Les escultures de Josep Canals llueixen a l'aire lliure a Platja d'Aro

Obres de gran format decoren el parc dels Estanys i el nou espai expositiu de la Masia Bas de la vila turística

10.07.2016 | 08:11
Una de les peces de gran format.

Una exposició a l'aire lliure de divuit escultures de gran format de Josep Canals s'ha inaugurat aquest dissabte a sota el títol Les Pedres Parlen, al parc dels Estanys de Platja d'Aro, on es podrà visitar fins al 29 de gener 2017.
El conjunt d'obres tracta les possibilitats expressives i formals de la figura geomètrica coneguda com a Cinta de Moebius, a patir del treball de diversos materials com ferro, fusta, travertí, polièster, basalt, marbre de Carrara, pedra, o marbre de Calatorao.
Simultàniament, la sèrie continua amb 23 peces més -algunes també de bronze, marbre negre de Bèlgica, marbre Travertí, fusta de noguera o de lledoner o marbre rosa de Portugal- en el nou espai expositiu de la Masia Bas de Platja d'Aro, en una mostra temporal fins al 28 d'agost.
La inauguració conjunta de les dues exposicions, dissabte, va anar a càrrec del crític Jaume Fàbrega i l'artista va oferir una visita guiada per les peces instal·lades al parc dels Estanys.
Les dues mostres estan organitzades per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, i a la Masia Bas es pot visitar de dimarts a divendres (18-21 h) i caps de setmana i festius (11-13 h i 18-21 h), amb entrada lliure i gratuïta.
De la sèrie al parc dels Estanys, se'n pot gaudir lliurament tots els dies de la setmana, coincidint amb el seu horari d'obertura al públic, que varia segons els mesos de l'any: de juliol a setembre (7-21 h), d'octubre a gener (8-18 h). El consistori també n'ha editat un catàleg commemoratiu.
La mostra és la segona de l'any al parc dels Estanys i dóna continuïtat al projecte, iniciat el 2014, d'estendre els espais expositius més enllà de Castell d'Aro.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema