Les escultures de Josep Canals llueixen a l'aire lliure a Platja d'Aro

Obres de gran format decoren el parc dels Estanys i el nou espai expositiu de la Masia Bas de la vila turística

10.07.2016 | 08:11
Una de les peces de gran format.

Una exposició a l'aire lliure de divuit escultures de gran format de Josep Canals s'ha inaugurat aquest dissabte a sota el títol Les Pedres Parlen, al parc dels Estanys de Platja d'Aro, on es podrà visitar fins al 29 de gener 2017.
El conjunt d'obres tracta les possibilitats expressives i formals de la figura geomètrica coneguda com a Cinta de Moebius, a patir del treball de diversos materials com ferro, fusta, travertí, polièster, basalt, marbre de Carrara, pedra, o marbre de Calatorao.
Simultàniament, la sèrie continua amb 23 peces més -algunes també de bronze, marbre negre de Bèlgica, marbre Travertí, fusta de noguera o de lledoner o marbre rosa de Portugal- en el nou espai expositiu de la Masia Bas de Platja d'Aro, en una mostra temporal fins al 28 d'agost.
La inauguració conjunta de les dues exposicions, dissabte, va anar a càrrec del crític Jaume Fàbrega i l'artista va oferir una visita guiada per les peces instal·lades al parc dels Estanys.
Les dues mostres estan organitzades per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, i a la Masia Bas es pot visitar de dimarts a divendres (18-21 h) i caps de setmana i festius (11-13 h i 18-21 h), amb entrada lliure i gratuïta.
De la sèrie al parc dels Estanys, se'n pot gaudir lliurament tots els dies de la setmana, coincidint amb el seu horari d'obertura al públic, que varia segons els mesos de l'any: de juliol a setembre (7-21 h), d'octubre a gener (8-18 h). El consistori també n'ha editat un catàleg commemoratiu.
La mostra és la segona de l'any al parc dels Estanys i dóna continuïtat al projecte, iniciat el 2014, d'estendre els espais expositius més enllà de Castell d'Aro.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema