Antonio Resines i Edmon Roch dimiteixen de l'Acadèmia del Cinema

Denuncien serioses discrepàncies amb part de la Junta Directiva que han impossibilitat en els últims mesos el treball diari

13.07.2016 | 18:26
Edmon Roch.

El president de lAcadèmia del Cinema espanyola, Antonio Resines, i el vicepresident, el gironí Edmon Roch, han presentat la seva dimissió irrevocable dels seus càrrecs i funcions després de les "serioses discrepàncies amb part de la Junta Directiva que han impossibilitat en els últims mesos el treball diari" al capdavant de la institució.

En un comunicat, tan Resines com Roch han assegurat que ha estat un honor presidir l'acadèmia. "En tot moment, la nostra intenció ha estat desenvolupar les nostres funcions de la millor forma possible i sempre en benefici del sector que hem representant", han comentat. A banda, han explicat que han iniciat nous projectes i esperen que aquests "acabin fructificant pel bé de l'Acadèmia".

Precisament, la vicepresidenta primera de l'acadèmia del cinema espanyol, Gracia Querejeta, va presentar fa poques setmanes, el 28 de juny, va renunciar al seu càrrec perquè actualment la seva vida laboral reclama "un temps i esforç que fan incompatible la dedicació que requereix el càrrec".

Resines va assumir el càrrec al maig del 2015 en substitució d'Enrique González Macho, que mesos abans va presentar la seva dimissió per motius "estrictament personals". La de l'actor va ser l'única candidatura que es va presentar, de la qual també formaven part el productor gironí Edmon Roch i la directora madrilenya Gracia Querejeta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema