Ripoll, a més de la celebració del 63è Aplec de la Sardana, viurà a partir d'avui divendres tot un cap de setmana sardanista.

Les activitats comencen aquesta nit, a les 10, amb un magne concert a l'església de Sant Pere, amb la participació de la cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona i el pianista i compositor Albert Guinovart, autor del qual, a la segona part, s'interpretaran dues obres per a piano i cobla: Rapsòdia sobre la Patum de Berga i Concert sobre temes de Mar i de Cel. Dissabte, a la tarda, a la plaça de la Llibertat, la cobla Jovenívola de Sabadell interpretarà una ballada, amb sardanes de 7 tirades.

El diumenge, l'Aplec, al passeig Ragull, oferirà ball amb les següents cobles: Bellpuig Cobla, Ciutat de Girona, Sant Jordi - Ciutat de Barcelona i Jovenívola de Sabadell, al matí a les 10 i a la tarda a les 4.

En el decurs de l'Aplec hi haurà un acte de reconeixement sardanista al música, compositor i exdirector de La Principal de la Bisbal, Josep Cassú i Serra, del qual s'estrenarà la seva darrera composició: Aiguabarreig.