Aplec de Ripoll

18.07.2016 | 07:04
Aplec de Ripoll

Ripoll, a més de la celebració del 63è Aplec de la Sardana, viurà a partir d'avui divendres tot un cap de setmana sardanista.
Les activitats comencen aquesta nit, a les 10, amb un magne concert a l'església de Sant Pere, amb la participació de la cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona i el pianista i compositor Albert Guinovart, autor del qual, a la segona part, s'interpretaran dues obres per a piano i cobla: Rapsòdia sobre la Patum de Berga i Concert sobre temes de Mar i de Cel. Dissabte, a la tarda, a la plaça de la Llibertat, la cobla Jovenívola de Sabadell interpretarà una ballada, amb sardanes de 7 tirades.
El diumenge, l'Aplec, al passeig Ragull, oferirà ball amb les següents cobles: Bellpuig Cobla, Ciutat de Girona, Sant Jordi - Ciutat de Barcelona i Jovenívola de Sabadell, al matí a les 10 i a la tarda a les 4.
En el decurs de l'Aplec hi haurà un acte de reconeixement sardanista al música, compositor i exdirector de La Principal de la Bisbal, Josep Cassú i Serra, del qual s'estrenarà la seva darrera composició: Aiguabarreig.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema