Més de 4.000 nens i joves participen aquest estiu en activitats de l'Esplai

També es duen a terme durant aquests dos mesos cursos de formació de premonitors, monitors i directors educatius de lleure.

18.07.2016 | 07:04
Grup de colònies de 4 a 6 anys a Sant Aniol de Finestres

La Fundació Esplai Girona - Mare de Déu del Mont organitza aquest estiu més de 50 activitats a través dels 32 centres d'esplais parroquials federats.
Entre els mesos de juliol i agost, l'entitat oferirà 24 torns de colònies, 12 casals, 11 rutes, set campaments i un camp de treball. En total, 4.400 in???fants i joves d'arreu de la Diòcesi de Girona participaran en les activitats, que comptaran amb la implicació de més de 600 monitors voluntaris.
D'altra banda, l'entitat ofereix, a través de l'Escola de l'Esplai, diversos cursos de formació durant l'estiu. Es tracta de tres cursos de premonitors, quatre de monitors i dos de directors d'activitats educatives en el lleure. Els cursos de monitors es duen a terme a Bescanó del 22 d'agost al 3 de setembre, a Figueres durant el mes d'agost, a Girona durant els mesos d'agost i setembre, i finalment a La Cot - Santa Pau el mes de setembre. Pel que fa a els cursos de director es faran a Girona el mes de setembre i octubre i a la casa El Mercadal de Foixà en un intensiu el mes de setembre.
Paral·lelament, la Fundació concedirà aquest estiu 300 beques menjador per a infants i joves que es troben en situacions vulnerables. Aquesta ajuda és possible gràcies a la col·laboració de la Fundació EDUCO i el Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat. Amb aquestes beques es vol garantir un àpat al dia i ajudar les famílies que no disposen de recursos suficients per inscriure els seus fills en activitats d'educació en el lleure.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema