Més de 4.000 nens i joves participen aquest estiu en activitats de l'Esplai

També es duen a terme durant aquests dos mesos cursos de formació de premonitors, monitors i directors educatius de lleure.

18.07.2016 | 07:04
Grup de colònies de 4 a 6 anys a Sant Aniol de Finestres

La Fundació Esplai Girona - Mare de Déu del Mont organitza aquest estiu més de 50 activitats a través dels 32 centres d'esplais parroquials federats.
Entre els mesos de juliol i agost, l'entitat oferirà 24 torns de colònies, 12 casals, 11 rutes, set campaments i un camp de treball. En total, 4.400 in???fants i joves d'arreu de la Diòcesi de Girona participaran en les activitats, que comptaran amb la implicació de més de 600 monitors voluntaris.
D'altra banda, l'entitat ofereix, a través de l'Escola de l'Esplai, diversos cursos de formació durant l'estiu. Es tracta de tres cursos de premonitors, quatre de monitors i dos de directors d'activitats educatives en el lleure. Els cursos de monitors es duen a terme a Bescanó del 22 d'agost al 3 de setembre, a Figueres durant el mes d'agost, a Girona durant els mesos d'agost i setembre, i finalment a La Cot - Santa Pau el mes de setembre. Pel que fa a els cursos de director es faran a Girona el mes de setembre i octubre i a la casa El Mercadal de Foixà en un intensiu el mes de setembre.
Paral·lelament, la Fundació concedirà aquest estiu 300 beques menjador per a infants i joves que es troben en situacions vulnerables. Aquesta ajuda és possible gràcies a la col·laboració de la Fundació EDUCO i el Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat. Amb aquestes beques es vol garantir un àpat al dia i ajudar les famílies que no disposen de recursos suficients per inscriure els seus fills en activitats d'educació en el lleure.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema