La banda britànica de rock Muse va actuar ahir al Festival Internacional de Benicàssim (FIB) en la seva tercera jornada, en la qual esperaven aconseguir els 40.000 assistents precisament gràcies a l'impuls de la formació "ompleestadis". A les onze de la nit, la banda formada el 1994 en Teignmouth (Anglaterra) va començar a desgranar els temes del seu premonitorio Drones, que reflexiona sobre l'abús de la tecnologia en qüestions de seguretat.

Muse va arribar al festival avalada pel seu impecable i poderós directe en l'escenari principal Las Palmas, pel qual també van passar ahir a la nit Capsula, Walking on Cars, The Coral i Disclosure.

Muse van ser la notícia d'ahir, després d'una jornada de divendres amb un augment considerable de públic pel que fa a l'edició passada i un ambient que recordava els vells temps del FIB, al qual van posar la banda sonora grups com The Vaccines i les sessions de Chemical Brothers i Jamie XX.

Ahir la festa continuava i, en el segon dels escenaris, el Visa, es van congregar noms tan suggeridors com la banda guanyadora del projecte Demo de Radio 3, Iseo, el vibrant so elèctric dels francesos La Femme, la cantant de Jaén Zahara i la mítica banda de postpunk originària de Liverpool, Tiro & the Bunnymen. La llista la completen el duo britànic-nord-americà The Kills, els britànics Bloc Party amb el seu nou treball Hymns, el DJ i productor francès Breakbot i barceloní Maadraassoo.