Cultura dóna suport a 74 projectes d'entitats que fomenten l'ús del català

Són programes presentats per col·legis professionals, organitzacions empresarials, organitzacions sindicals i federacions esportives catalanes

19.07.2016 | 07:26

La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura ha donat suport aquest any a 74 projectes de foment de la llengua catalana presentats per 67 entitats i fundacions sense ànim de lucre de tot Catalunya. Es tracta de subvencions adreçades a fomentar actuacions de promoció del català en els àmbits laboral i empresarial, de joventut i lleure, que afavoreixen actituds positives en relació amb la llengua catalana i que promouen la interacció lingüística, per exemple amb la participació en el programa Voluntariat per la llengua.

Entre els projectes d'entitats subvencionats n'hi ha de presentats per col·legis professionals, organitzacions empresarials, organitzacions sindicals i federacions esportives catalanes. A les comarques de Girona hi trobem la Fundació Bell-lloc, la Fundació Biblioteca Josep Pla, l'Associació Akan, Càritas o Acefir, entre d'altres.

Els 74 projectes són d'àmbits tan diversos com la cultura, la integració social, el foment de la llengua, els joves i lleure o organitzacions sindicals.

Pel que fa a organitzacions empresarials, han rebut subvencions entitats com PIMEC amb el projecte Comunica't, que és un servei de suport a la comunicació empresarial en català, o la Confederació de Comerç de Catalunya amb "Oberts al català", projecte destinat a fomentar l'ús de la llengua en els sectors del comerç, el turisme i la immigració i pensat com a eina d'integració lingüística i cultural, l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona per al premi a la millor gestió en llengua i comunicació en les TIC, i l'Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya per al Reconeixement a la qualitat lingüística empresarial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema