Els artistes Rosario, Ara Malikian, Paul Fuster i Andrea Motis són els últims que s'han sumat a la programació musical del festival Temporada Alta de Girona, segons informa l'organització d'aquesta cita, que tindrà lloc aquest any del 30 de setembre al 5 de desembre.

Malikian torna al festival per presentar un recorregut per la història de la música a través del violí. El geni libanès i la seva banda habitual passarà de la clàssica al pop i del rock al dance en un tancar i obrir d'ulls.

Rosario, per la seva part, ha anunciat un «concert explosiu» per repassar la seva carrera artística, mentre Paul Fuster torna amb un nou disc, Go/Between, on sonen els acords de les guitarres que ell mateix construeix a partir de fusta, rentadores, capotes de cotxe o acer. La revelació del jazz Andrea Motis visitarà l'Auditori amb Joan Chamorro, Ignasi Terraza, Josep Traver i Esteve Pi.

Aquests noms se sumen als ja anunciats anteriorment de Rufus Wainwright, Jorge Drexler i Manel. Les entrades per a aquests set concerts ja estan a la venda.

El festival segueix apostant per estendre la presència arreu del territori i aquest any farà espectacles a nou localitats.

Així, Temporada Alta manté la voluntat de sortir de la capital gironina i la veïna Salt i ha anunciat diferents espectacles a d'altres ciutats, com els dos que s'ha programat el 28 d'octubre i el 18 de novembre a Torroella de Montgrí, El Florido Pensil i Caiguts del cel, respectivament.

Caiguts del Cel és una comèdia de Sébastien Thiéry protagonitzada per Emma Vilarasau, mentre El Florido Pensil és un exitós muntatge sobre l'escola franquista en clau d'humor. Els dos espectacles es veuran a l'Espai Ter de Torroella de Montgrí.

Banyoles serà una altra de les seus del festival i, el 7 d'octubre, els espectadors gaudiran allà de Les alegres casades de Windsor, el vodevil que s'acaba d'estrenar al Grec de Barcelona, una adaptació de l'obra original de Shakespeare per Marc Rosich, mentre que el 2 de desembre serà el torn de Montserrat Carulla amb una lectura dramatitzada sobre la seva vida.