Dani Blanco mostra el seu retorn a l'argila amb una exposició a l'Espai Tònic

25.07.2016 | 07:11

Des de dissabte 30 juliol fins al 6 d'agost, l'Espai Tònic de Vulpellac exposarà les peces de l'artista Dani Blanco a la Sala Blanca.
La mostra és un retorn de Dani Blanco a les mans, a través del treball amb argila, esbossos del que posteriorment poden arribar a ser figures de gran format. Un assaig per reprendre allò que en el seu moment Blanco materialitzava amb força tot deixant sortir la creació material continguda que va canalitzar cap a l'àmbit digital.
"Arran d'una instal·lació al Sónar que vaig realitzar al costat d'Ana Belda i Oriol Terrats, em van cridar per treballar a una agència i hi vaig anar", recorda Blanco. "Des de llavors han passat vint anys, i fa uns mesos me n'he anat a viure al camp, on la meitat del temps estic treballant a internet i l'altra meitat modelant argila. Em va bé la combinació del que és material i el virtual; és estimulant", assegura, convençut.
I, segons explica, el que presenta a la galeria Espai Tonic són esbossos, sense més. "Estic molt feliç de poder exposar-los, m'interessa molt la idea del taller obert, de pujar a les xarxes socials imatges del procés en temps real i escoltar", assegura l'artista.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema