La Policia Local de Sevilla va impedir ahir una quedada multitudinària convocada a les xarxes socials per a "caçar Pokémons", que s'havia organitzat a la plaça d'Espanya com a punt de partida, segons va informar al seu canal de Youtube un dels seus promotors.

La iniciativa, convocada per a les dotze del migdia d'ahir, pretenia ser la primera gran cita a la capital sevillana per als seguidors del joc, encara que no es va arribar a celebrar, entre altres coses, perquè tenia la intenció d'utilitzar un conjunt monumental com és la plaça d'Espanya com a punt de trobada, fet que va fins i tot en contra de les regles del propi joc de Pokémon Go.

Així ho va confirmar un dels organitzadors, identificat com "FdeFifa" a Youtube, que va detallar que tres agents de la Policia Local van dirigir-se a casa dels seus pares per localitzar-lo i, en no ser-hi, li van deixar un avís perquè anés a una comissaria de Policia al més aviat possible.

Un cop allà, li van dir que no es poden organitzar aquest tipus d'activitats en llocs emblemàtics, "que cal demanar un permís especial", de manera que el van instar a suspendre la trobada, que finalment es posposa per a més endavant, però ja amb permís i "fins i tot més gran si és possible", va assegurar.

El jove va agrair l'actitud de la Policia Local, que va informar en tot moment dels riscos de l'activitat, i va assenyalar que, davant una nova cita, demanarà un permís amb 15 dies d'antelació, entre d'altres tràmits.

"FdeFifa" compta amb molts seguidors i la seva cita havia suscitat una gran resposta de "caçadors" de Pokémons tant de la ciutat com de províncies.