El banyolí Miquel Cuenca dirigirà Joventuts Musicals d'Espanya

27.07.2016 | 07:22
Miquel Cuenca.

El promotor cultural banyolí Miquel Cuenca, actualment secretari general de Joventuts Musicals de Catalunya, substituirà el barceloní Jordi Roch al capdavant de Joventuts Musicals d'Espanya, institució que presidia des del 1963. El relleu es va fer oficial a mitjan mes de juny en el marc de l'Assemblea General Ordinària de la Confereració de Joventuts Musicals d'Espanya, celebrada a Granada, ha informat Ràdio Banyoles.
Cuenca ha explicar la l'emissora local que afronta el nou càrrec com un repte i amb ganes de donar un nou impuls a la institució a partir de l'explotació de les bones pràctiques que ja duu a terme Joventuts Musicals de Catalunya a la resta de l'Estat.
Cuenca és responsable de l'Ateneu-Centre Municipal d'Estudis Musicals de Banyoles i president de Joventuts Musicals de Banyoles. El relleu es farà efecti el proper 31 de desembre. Cuenca ha anunciat que no repetirà al captadavant de l'entitat banyolina.
Cuenca encapçala una candidatura de 16 persones que suposa un relleu generacional al front de Joventuts Musicals d'Espanya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema