La Giorquestra (GIO), l'orquestra simfònica de les comarques gironines, estrenarà avui a les 22 hores a la plaça dels Jurats de Girona la nova producció Música de Cine en col·laboració amb el compositor i director de Castelló d'Empúries Marc Timón.

Indiana Jones, Star Wars, ET, Harry Potter, Titanic, La llista de Schindler, La vida és bella, però també els clàssics El Padrino, Psicosi, Memòries d'Àfrica, Casablanca, James Bond...

Són títols d'aquest viatge emocionant a través de les millors bandes sonores de la història, passant per totes les èpoques i estils, orquestrades especialment per gaudir-les en un format més íntim, amb deu músics de la GIO sota la batuta de Marc Timón.

Inicialment, aquesta producció es podrà gaudir en dues nits d'estiu en entorns privilegiats com la plaça dels Jurats de Girona, emmarcat dins el Festival Tempo sota les Estrelles, aquesta nit de dijous, i el dissabte 30 de juliol a les 22.30 hores al Prat de Sant Pere de Besalú, davant el monestir, i amb entrada gratuïta per a tothom.

Més endavant, està previst que tingui continuïtat amb més concerts durant les festes de Nadal i a la primavera i estiu del 2017.

Tot i la seva joventut, Marc Timón ha estat reconegut amb més d'una cinquantena de guardons.