La delegació a Girona de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals incorporarà la periodista Clara Jordan Vilà (Girona, 1974) com a subdelegada dels Serveis Informatius de TV3 i Catalunya Ràdio en substitució d´Albert Requena.

Llicenciada en Periodisme, Jordan forma part de Catalunya Ràdio des de l´any 1999. Va començar fent de redactora de Catalunya Informació fins al 2003, quan va engegar una nova etapa a la delegació de Madrid.

El 2007, es va incorporar a la delegació de Girona de Catalunya Ràdio, on va treballar durant tres anys. Després de formar part del programa El matí de Catalunya Ràdio amb Manel Fuentes, dues temporades com a redactora i una com a coordinadora, va treballar a la secció de Política de l´emissora. A partir del 2015, va tornar a la delegació de Girona, on ha seguit la informació al territori fins a l´actualitat.

En aquesta nova etapa, Jordan treballarà al costat de la delegada a Girona de la CCMA, Isabel Pasqual. La periodista gironina agafarà el relleu del fins ara subdelegat, Albert Requena.

Des del 1993, Requena va ser delegat de Catalunya Ràdio a Girona i, a partir del 2015, amb la unificació de delegacions, va passar a ser-ne subdelegat de la CCMA.