R

Anant a Núria, La vall fosca, Ribetana i Cants vora el Freser.

APLEC DE prats de molló

Prats de Molló, a la comarca del Vallespir, en terres administrativament franceses, serva tot l'esperit i llur nissaga catalanista, servant les tradicions i costums, recordem la festa de Carnaval i el ball del contrapàs. Dins el món de la sardana fou proclamada Ciutat Pubilla de la Sardana, l'any 1982, el que demostra l'estima per la nostra dansa en aquest lloc.

L'Aplec enguany se celebra diumenge, el lloc: el firal a 2/4 d'11 del matí i a 2/4 de 4 de la tarda. i finirà amb un concert a l'església a les 9 del vespre, amb la participació musical de la cobla Tres vents i en el concert amb un violoncel·lista.

La cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona presentarà dos nous discs. El primer serà la banda sonora de l'espectacle In Somni, amb la companyia de ball Kulbik Dance Company, el dijous, 15 de setembre, a la sala Barts de Barcelona, a les 21 h.

El segon es presentarà el diumenge 9 d'octubre, a les 12 h, al Teatre Conservatori de Manresa, en el marc de la Fira Mediterrània de Manresa, amb el Grup Coses. Serà el disc Així s'encenen al vent.

Aquestes dues gravacions són una prova més de la versatilitat del conjunt musical cobla i la possibilitat de difondre'n el so a diversos i diferents públics.

DISCOGRAFIA

Deixem constància de tres nous discs La cobla, La Principal de la Bisbal amb Rosa M. Ramírez Abella, amb el títol genèric de Pica i repica, també amb la mateixa cobla, amb sardanes de Jaume Cristau, en un disc denominat: Aires gironins, i un tercer amb sardanes de Josep Auferil, amb motiu del centenari del seu naixement per la cobla Jovenívola de Sabadell.