La 28a edició del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) ha tancat la programació amb la incorporació al cartell de Madcon, Amorante, Donallop i Zuan Zelada. El duet noruec Madcon, responsable d'èxits internacionals com BegginDon't worry (editat amb Ray Dalton), portarà el seu directe a l'escenari del Sucre la nit de dissabte 17 de setembre, mentre prepara el llançament del seu nou disc. D'altra banda, Amorante, el projecte en solitari d'Iban Urizar, actuarà un dia abans, el divendres 16, mentre que Donallop, el duet mallorquí format per Pere Bestard i Joana Pol, presentarà el seu segon disc d'estudi, Misteris de sa vida, el dia 15. De la seva banda, Juan Zelada actuarà a Vic el divendres 16, el mateix dia que també ho faran Medeiros/Lucas, gràcies a l'acord de col·laboració amb el cicle portuguès OuTonalidades, que implica també l'actuació d'un grup local a terres portugueses.

Les noves incorporacions al cartell del MMVV formen part d'un programa que arrencarà amb el concert d'obertura de dimecres 14 de setembre a l'Atlàntida de la mà de Maika Makovski amb el Quartet Brossa. La compositora interpretarà temes del seu nou àlbum, Chinook Wind, enregistrat a Bristol, on ha tornat a treballar amb John Parish.

Algunes de les estrenes que es podran veure a Vic seran les de Joana Serrat, que portarà a l'Auditori de l'Atlàntida el dijous 15 de setembre els temes de Cross the Verge. També Enric Montefusco farà la preestrena (el dia 16) del seu primer disc en solitari després de la dissolució de Standstill. Altres treballs que es presentaran al Mercat són els de Gossos, Funkystep & The Sey Sisters, Ran Ran Ran, Heather, Antonio Serrano, Kepa Junkera & Los Hermanos Cubero, Myles Sanko, Cálido Home, Marcel Cranc, Connectome, Nico Roig, Gata Cattana, The Zephyr Bones, Alba Molina, Ara Malikian, Xavi Alías, Astrio i Eduard Canimas. El dia de la inauguració del festival, el 14 de setembre, també es podrà veure l'estrena del Premi Puig-Porret, Festa de Balls per Salvar el Mó, una obra de la Generació Feliç, de Miguel Ángel Blanca amb Jordi Vilches i Maria G. Vera, amb música de Joan Colomo, Sara Fontán i Eduard Pou.