Un matrimoni d'octogenaris que feia 63 anys que estaven casats va morir amb només 20 minuts de diferència en una residència de la tercera edat de Platte, a l'estat de Dakota del Sud, diumenge passat, d'acord amb les informacions publicades ahir pels mitjans locals. Henry, veterà de la Guerra de Corea, i Jeanette De Lange, professora de música, van contreure matrimoni el 1953.

Jeanette, de 87 anys i qui patia Alzheimer des de 2011, va morir primer a les 17.10 de la tarda de diumenge; i amb prou feines 20 minuts després, a la mateixa habitació ho feia Henry, qui patia càncer de pròstata, va indicar la cadena local KSFY. Henry solia visitar diàriament la seva dona a la residència de la tercera edat on estava internada a Platte, però després de diverses caigudes els metges li van aconsellar ingressar-hi també la passada setmana.

«Van posar la mare i el pare a la mateixa habitació, cosa que va ser molt dolç. Dimecres, quan va entrar a la residència, va dir 'no sé quants dies em queden. Quants dies més el bon Senyor em tindrà aquí», va explicar Lee De Lange, un dels cinc fills de la parella en una entrevista amb KSFY. Diumenge els doctors van trucar a la família en veure que el final estava a prop. Al final, Jeanette va morir primer i el seu marit, vint minuts després.

Una emotiva història similar va tenir lloc al començament d'estiu quan George i Ora Lee Rodríguez, que feia 58 anys que estaven casats, van morir amb només unes hores de diferència al seu domicili de San Antonio, a l'estat de Texas