L'actor José Luis Santos, habitual de la Companyia Nacional de Teatre Clàssic i popular per les seves aparicions en sèries televisives com Velvet, IsabelAmar es para siempre, va morir ahir als 62 anys, segons van confirmar a Efe fonts de la citada companyia teatral, en no superar un càncer contra el qual lluitava feia un temps. L'actor madrileny va treballar en cinema a les ordres de directors com Agustín Díaz Yanes (Alatriste), Antonio Mercero, José Luis García Sánchez o Mario Camus i en els últims anys es va prodigar en sèries televisives com El Barco, El Comisario, a més de les abans esmentades.

Tot i la seva extensa trajectòria en sèries televisives, Santos es va formar com a intèrpret sobretot en les taules del teatre clàssic, dirigit per Eduardo Vasco (El perro del Hortelano, El alcalde de Zalamea), Laila Ripoll (Del Rey abajo, ninguno), Helena Pimenta (La entretenida, La dama boba), Sergi Belbel, Lluís Pasqual o Juan Carlos Pérez de la Fuente, entre molts altres.

Poc després de donar-se a conèixer la fatídica notícia, van ser molts els companys de professió i persones relacionades amb la televisió i el teatre que van mostrar, mitjançant la xarxa Twitter, el seu condol a la família. La companyia teatral Noviembre (amb la qual Santos va treballar en diverses ocasions), va acomiadar l'actor, tot destacant la seva «grandesa».