El Papa visita un grup de vint exprostitutes per denunciar el tràfic

Amb aquest gest, Francesc vol defensar la necessitat de combatre el tràfic d'éssers humans

15.08.2016 | 07:07
El papa Francesc.

El papa Francesc va visitar ahir a Roma vint dones que en el passat van exercir la prostitució, un gest amb el qual el pontífex vol conscienciar sobre la necessitat de combatre el tràfic d'éssers humans, tal com va informar la Santa Seu. Jorge Bergoglio es va apropar a primera hora de la tarda a un centre romà de la «Comunitat papa Joan XXIII», en una iniciativa que s'emmarca en els anomenats «divendres de la misericòrdia», en els quals el pontífex realitza una visita privada sense previ avís un cop al mes.
Les dones amb les quals el pontífex va entaular conversa eren de diverses nacionalitats: sis romaneses, quatre d'Albània, set de Nigèria, una de Tunísia, una altra d'Itàlia i una altra d'Ucraïna. La mitjana d'edat era de 30 anys, totes elles van patir violència física en el passat i actualment viuen protegides, segons la nota del Vaticà. La Santa Seu va explicar que la visita del Papa és una nova crida a la necessitat de combatre el tràfic d'éssers humans, que en el passat Bergoglio va definir com «delicte contra la humanitat» i «una ferida al cos de la humanitat contemporània».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema