Retorns inesperats de clàssics com Vangelis o Leonard Cohen, al costat de tot un veterà del rock com Jon Bon Jovi. El mercat discogràfic internacional tindrà aquesta tardor una nova oferta de llançaments per a tots els gustos.

You want it darker és el nom del nou disc del cantant i poeta canadenc Leonard Cohen, qui als seus 82 anys va anunciar ahir a la seva pàgina oficial de Facebook que sortirà a la venda a la tardor. If I did not have your love, Traveling light, It seemed the better wayYou want it darker són alguns dels nou temes que componen el nou treball que ha produït el fill del cantant, Adam Cohen, i que el segell Sony Columbia Records considera «una obra mestra» que mostra el «Cohen més clàssic», segons assenyala un comunicat publicat al seu web.

Vangelis, un altre mite de la música universal, publicarà el 23 de setembre Rosetta, un disc dedicat a l'espai, una de les seves «grans passions». El teclista i compositor grec, conegut per ser autor de les bandes sonores de Carros de foc i Blade Runner, s'ha inspirat ara, segons la nota de premsa de la discogràfica Decca Classics, en la Missió Rosetta de l'Agència Espacial Europea (ESA), un projecte per fer aterrar una sonda en un cometa per primera vegada en la història.

Finalment, la banda de rock nord-americana Bon Jovi va llançar ahir el primer tema del seu nou àlbum This house is not for sale, que sortirà a la venda el 21 d'octubre i que fa el número 14 des que la banda es va formar el 1983.