Blanes escull les fotografies per al cartell de la festa major de 2017

Les imatges guardonades s'exposen a Casa Saladrigas fins a l'11 de setembre; la mostra està oberta al públic

15.08.2016 | 07:07

Des de fa uns dies ja es coneixen les tres imatges candidates que podrien il·lustrar el cartell del Concurs Internacional de Focs d'Artifici i la Festa Major de Blanes del 2017. Són tres de les fotografies que van participar en el 22è Concurs Fotogràfic Festa Major 2016, que organitza l'Ajuntament amb el suport de l'AFIC, l'Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica.
El jurat format per Francesc Carrion, Josep Carmona i Alfonso Revaliente van acordar el veredicte d'aquesta nova edició diumenge passat per unanimitat, després d'haver examinat totes les fotografies. Hi ha tres categories: focs d'artifici, activitats de la festa major i correfoc, i en cadascuna d'elles es tria un primer premi dotat amb 150€ i dos de finalistes amb 75€.
La tarda-vespre de dissabte passat va tenir lloc el lliurament de premis i distincions a Casa Saladrigas, coincidint amb la inauguració de l'exposició dels treballs del concurs que s'hi allotja.
Les tres seleccionades com a candidates a ser imatge del cartell de Festa Major i Concurs de Focs de Blanes per al 2017 corresponen a José Centellas, Josep Maria Molist i David Bou. Les fotografies es titulen respectivament Focs Hermanos Ferrández (2)-la pirotècnia que aquest 2016 va guanyar el 46è Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava-, La platja i Quasi Simètric.
Les fotografies guardonades, així com les que s'han triat com a candidates per ser el cartell de 2017, i una selecció de les obres presentades, s'allotja a Casa Saladrigas fins a l'11 de setembre, i es pot visitar dimarts i dimecres de 10 a 13 h, i dijous, divendres i dissabtes de 10 a 13 h i de 17 a 20 h.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema