La cantant britànica Adele ha rebutjat una proposta per actuar en el descans de la Superbowl, la final del campionat de futbol americà (NFL), l'any vinent, segons va informar ahir la cadena britànica BBC. En un concert que va oferir dissabte passat, Adele, de 28 anys, va revelar que els organitzadors de l'esdeveniment esportiu i televisiu més important d'Estats Units, que el 2017 se celebrarà a la ciutat de Houston (Texas), li van preguntar si podia cantar en l'entretemps.

"El primer de tot, no actuaré a la Superbowl", va dir amb rotunditat la cantant londinenca sobre l'escenari, en una filmació que un usuari va pujar a la pàgina de YouTube. "A més, aquest espectacle no té gaire a veure amb la música. I jo no sé ballar. Van ser molt simpàtics quan m'ho van preguntar, però els vaig dir que no", va prosseguir. "Em sap greu. Potser en una altra ocasió, quan llanci el nou disc, que serà de música dance. Potser ho faci llavors", va comentar Adele entre els crits dels espectadors.

L'organització ho nega

La NFL i Pepsi, el seu patrocinador principal, han negat a través d'un comunicat haver-se posat en contacte amb la cantant per traslladar-li aquesta oferta. "La NFL i Pepsi són grans admiradors d'Adele. Hem parlat amb diversos artistes sobre l'espectacle de la Superbowl, però, en aquest moment no hem fet cap oferta formal a Adele o a qualsevol altra persona", indica la missiva. "Hi estem treballant, i ho anunciarem en el moment oportú", han afegit.

El grup Coldplay i els cantants Beyoncé i Bruno Mars van ser els encarregats d'amenitzar l'entretemps de la Superbowl d'aquest any, que van disputar els Carolina Panthers i els Denver Broncos (10-24) al Levi 's Stadium de Santa Clara (Califòrnia).