El Festival de Sitges aixecarà el teló de la seva 49a edició, que tindrà lloc del 7 al 16 d'octubre, amb la première europea d'Inside, una cinta dirigida per Miguel Ángel Vivas (Secuestrados, Extinction), amb guió de Jaume Balagueró i el seu col·laborador habitual Manu Díez, i protagonitzada per Rachel Nichols (The Loop, Tokarev, Cuatro Fantásticos) i Laura Harring (Mulholland Drive, Inland Empire). Es tracta d'un remake del film À l'intérieur, dirigit per Alexandre Bustillo i Julien Maury, que va impactar el públic a Sitges 2007.

Inside narra la història d'una jove vídua, embarassada i deprimida que intenta reconstruir la seva vida després del fatídic accident de trànsit en què va perdre la seva parella i l'oïda de manera parcial. Ara, a punt de donar a llum, viu en una casa aïllada d'un suburbi quan, una nit de Nadal, rep la visita inesperada d'una altra dona que busca arrabassar-li el nadó. Les tàctiques emprades per aquesta misteriosa dona acabaran creant situacions d'autèntic terror. No obstant això, la fúria d'una mare per protegir el seu fill mai pot ser subestimada.

El film compta amb la producció de Nostromo Pictures, companyia amb base a Barcelona, que ha estat rere els films de Rodrigo Cortés Buried i Red Lights; Grand Piano, que va inaugurar el Festival de Sitges el 2013 o el recent èxit de taquilla Palmeras en la nieve.