Facebook tindrà accés al número de telèfon dels usuaris de WhatsApp

29.08.2016 | 07:14

WhatsApp compartirà amb Facebook el número de telèfon dels seus usuaris, així com informació sobre la freqüència amb la qual utilitzen el servei de missatgeria instantània. La companyia de missatgeria, propietat de Facebook des de 2014, ha anunciat un canvi en els seus termes d'ús i política de privacitat que preveu aquest intercanvi d'informació. «Com a empresa filial de Facebook, en els pròxims mesos començarem a compartir informació que ens permeti coordinar-nos més bé i millorar l'experiència entre serveis», explica Whatsapp en un comunicat. La xarxa social tindrà accés al número de telèfon que cada usuari fa servir per verificar el seu compte de Whatsapp, així com a dades sobre la freqüència amb què utilitza l'aplicació -entre les quals l'última hora de connexió.

Segons la companyia, compartiran aquesta informació amb diferents objectius: evidentment millorar l'eficàcia publicitària servint anuncis que siguin més rellevants per als usuaris de Facebook i suggeriments per connectar amb persones conegudes i, d'altra banda, combatre abusos i missatges no desitjats en WhatsApp.

El servei reconeix que altres empreses filials de Facebook, com Instagram, podran utilitzar així mateix la informació de Whatsapp per «activitats diverses», com suggerir quins comptes seguir. Els usuaris del servei de missatgeria podran negar-se a que les seves dades s'utilitzin per «millorar experiències respecte a anuncis i productes», però no a que Facebook conegui el seu número de telèfon i els seus patrons d'activitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema