Més de 3.500 persones han passat pels concerts celebrats a l'escenari exterior del Sunset Jazz Club de Girona, va informar ahir la cava de jazz en un comuniat.

El concert del grup One Summer Night Trio, format per Sandra Fern, Nito Figueras i Pedrito Martínez, va tancar aquest dijous el festival Jazz a la Fresca, que en la seva segona edició pràcticament ha duplicat el nombre d'assistents als concerts, realitzats a l'aire lliure, davant del Sunset de Girona, cada dijous de juliol i agost en doble sessió.

La programació ha inclòs vuit concerts de jazz, blues i bossanova, protagonitzats per grups reconeguts com Triple Treat, The Suitcase Brothers, Shine o Good Times, Bad Times, i també ha servit de plataforma per difondre el treball de formacions gironines com The Swing Messengers, Sunset Rhythm Kings o Tati Cervià Trio, que han captivat un nombrós públic en les seves actuacions.

El 2n Jazz a la Fresca ha estat organitzat amb el patrocini de Gin Nut, el suport del restaurant La Vedette, l'Associació de Veïns i Comerciants del Barri de Sant Feliu i el Cafè Ciutadans, així com de l'Ajuntament de Girona. La proposta es vol consolidar.