La Ela Geminada llança la reedició de l'«Hereu», de Prucenci Bertrana

L'editorial anuncia per aquest setembre també
«El camí que porta a ciutat», de Natalia Ginzburg

29.08.2016 | 07:14

Fidel amb el compromís de reeditar l'obra completa de Prudenci Bertrana, Edicions de la Ela Geminada va anunciar ahir en un comunicat l'aparició, durant la primera quinzena de setembre, de L'Hereu, primera novel·la de la trilogia Entre la terra i els núvols, de l'escriptor gironí.
L'Hereu és el sisè lliurament de la col·lecció Biblioteca Prudenci Bertrana, que permet llegir o rellegir un autor de referència en uns formats posats al dia, i que a l'octubre presentarà el setè volum, El vagabund, segona part de la trilogia. Abans d'acabar l'any apareixerà un vuitè volum titulat Tots els contes, que recollirà, per primera vegada, la producció narrativa breu de l'autor de Josafat. L'any vinent, 2017, s'escau del 150è aniversari del naixement de Bertrana.
D'altra banda, la Ela Geminada ha anunciat la distribució, també al setembre, d'El camí que porta a ciutat, de Natalia Ginzburg, en traducció al català d'Alba Dedeu.
De fet, l'editorial d'Oriol Ponsatí-Murlà ha adquirit els drets de les cinc novel·les breus de l'autora italiana, coincidint amb el centenari del seu naixement, i que publicarà al llarg de 2016 i 2017.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema