Exercicis espirituals per internet

29.08.2016 | 07:14

El Centre Internacional Teresiano-Sanjuanista (CITeS)-Universitat de la Mística ha inclòs aquest any en els seus exercicis espirituals la possibilitat de realitzar-los a través d'internet, amb l'objectiu de facilitar a les comunitats religioses de tot el món l'opció d'«unir-se en línia a aquesta experiència».
Dels aproximadament 300 participants de l'edició, que va començar el passat 14 d'agost i es va desenvolupar fins al 21 del mateix mes, prop de 200 procedien de diferents llocs d'Espanya i de l'estranger, a través de les 40 matrícules realitzades per internet, segons va informar el CITeS. Les altres cent persones que van participar en els exercicis espirituals ho van fer de forma presencial durant la setmana i prop de la meitat eren avileses.
Aquesta activitat, desenvolupada sota el lema «Viure l'experiència de la misericòrdia», va formar part de la dinàmica de les activitats d'estiu de la Universitat de la Mística, que d'aquesta manera va tractar d'«afavorir i potenciar una experiència espiritual necessària». Els exercicis van culminar amb la missa dominical.
La Universitat de la Mística és un centre sorgit l'any 1986 en el marc de la cambra centenària de la mort de Teresa de Jesús i Joan de la Creu, amb la intenció de promoure l'estudi de la vida i obra d'aquests sants i doctors de l'Església.
Els exercicis espirituals, dirigits pel màxim responsable del centre, Javier Sancho, van pretendre insistir en «la importància de descobrir de manera personal l'autèntica misericòrdia de Déu».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema