Puntí recomana assistir amb paraigua al concert de l'Acústica "per si de cas plou"

L'artista anuncia dues actuacions en la intimitat el 16 i el 17 de setembre al restaurant Can Cordons de Riudarenes

29.08.2016 | 07:14
Puntí recomana assistir amb paraigua al concert de l'Acústica "per si de cas plou"

Adrià Puntí és una ànima lliure que no ha usat en la seva vida un paraigua, però ara anima el públic a assitir amb aquest estri per resguardar-se de la pluja al concert que oferirà el proper dissabte, 3 de setembre, al festival Acústica de Figueres, que significarà el seu retorn després d'anys sense actuar a la capital empordanesa, en un dels pocs concerts amb entrada gratuïta que se li recorden a l'artista saltenc.
"Millor que portin paraigua", ha dit en un to de bon humor i alhora seriós al Diari de Girona un artista que es caracteritza per una creativitat desbordant i que sempre troba la manera de reinventar-se per convertir les seves actuacions en úniques.
"Tinc moltes ganes d'actuar", ha explicat qui es troba en l'etapa de difusió del seu darrer disc, La clau de girar el taller, i que, paral·lelament continua embrancat en el rodatge de la pel·lícula Viatge d'un savi de Vilatrista cap al no-res.
La pel·lícula és molt important per a Puntí i no deixa de ser una pista de les seves intencions cinematogràfiques coincidint precisament amb aquest concert gratuït a les 10 de la nit, que promet ser multitudinari, a la plaça de Catalunya de Figueres.
"Paraigües amunt, paraigües avall... no sé quanta gent hi cap, però ho filmaré, hi haurà diverses càmeres per filmar tot el que pugui passar. Millor que vinguin tots els espectadcors amb un paraigua. Imagina dos mil paraigües sincronitzants, ara amunt, ara avall...", somnia l'excantant d'Umpah-Pah.
D'aquesta manera, el públic de l'Acústica podria quedar immortalitzat en la pel·lícula que ja fa anys -Puntí és un artista que cou la seva obra a foc lent- està filmant. De fet, Puntí va oferir un tast de les seves imatges ja filmades el més d'abril passat al Teatre Municipal de Girona en el marc del festival Strenes, en una de les seves actuacions irrepetibles que va incloure molta música, naturalment, però també cinema i teatre.
"Hem de posar la nota d'humor a un concert que en si mateix és molt seriós. Jo recomano decididament venir a Figueres amb paraigua, per si de cas plou", ha dit l'artista, sense especificar més, perquè també li agrada sembrar el suspens.
Es mostra juganer i irònic, i fomenta aquest suspens jugant al desdoblament de la pròpia personalitat presentant-se ara com a Josep -el seu nom de bateig-, ara com Adrià -el nom artístic-.
"En Josep ha consultat el servei de predicció meteorològica i ha dit a l'Adrià que serà molt millor que la gent vingui amb paraigua per si de cas...".
Però després d'haver publicat les seves lletres, dibuixos i fotografies al llibre Enclusa i un cop de mall, aquest artista polifacètic s'ha pres com una prioritat la faceta cinematogràfica: "Estic lluitant per enllestir aquesta pel·lícula, però amb els anys que hi porto treballant resulta que encara no tinc dates d'estrena. El que sí tinc clar és que serà una pel·lícula en dues parts i que m'agradaria que es poguessin estrenar les dues com a molt en quinze dies de diferència, de manera que la segona part haurà d'estar també acabada quan s'estreni la primer part".

Nous concerts a Can Cordons
D'altra banda, i pensant en el després d'aquest "ruixat de l'Acústica", Puntí ha anunciat dues noves actuacions que tindran lloc els dies 16 i 17 de setembre al restaurant Can Cordons de Riudarenes.
En aquest cas es tractarà de concerts en la intimitat, amb un aforament molt limitat, una ocasió única per gaudir d'un dels artistes més valorats del pop al front d'Umpah-Pah i que també es va mostrar inspiradíssim quan va gravar en solitari treballs memorables com Pepalallarga i ... (1997), L'hora del pati (1999) i Maria (2002).
Can Cordon ja anuncia al seu web (cancordon.cat) el 4t Festival d'Estiu 2016 amb l'actuació Puntí... i punt, que tindrà lloc en dos dies a l'hora de sopar, al preu de 45 euros per dia, en dos concert que seran diferents, s'assegura a l'anunci.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema