L'Ajuntament de Girona ha editat un llibret que recull la programació cultural de la ciutat durant la pròxima tardor. De l'11 de setembre al 22 de desembre, Girona acollirà un total de 437 activitats organitzades per agents públics i privats del municipi. La publicació ja es pot trobar en els equipaments culturals gironins.

La tardor és l'època de festivals com el Milestone Project Girona, del Girona Jazz Festival, del Festival de Cinema de Girona, de l'Acocollona't i, sobretot, del Temporada Alta, que enguany celebra el 25è aniversari amb 100 propostes culturals diverses i per a tots els públics.

Els propers mesos, però, són també el moment d'iniciar de nou els cursos de l'Escola Municipal d'Humanitats, de l'Escola Municipal d'Art, de la Casa de Cultura, del CaixaForum Girona, del Museu del Cinema, de l'Institut d'Estudis Nahmànides o de l'Espai Marfà.

Tal com destaca en el pròleg del llibret, el tinent d'alcalde i regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona, Carles Ribas, «ara és el moment de l'any en què la màquina de la cultura de base es torna a posar en marxa amb energies renovades i noves propostes».