La directora d'arts escèniques d'Olot Cultura i del festival?de dansa Sismògraf, Tena Busquets, rebrà el premi FAD Sebastià Gasch 2016. El jurat en destaca «el seu constant, dinàmic, coherent i seriós treball en pro de la contemporaneïtat de les arts escèniques, en una aposta clara per la descentralització de les arts al país establint amb continuïtat ponts de relació entre creadors i públics».

Els premis FAD es lliuraran el proper 3 d'octubre, a les 20 h, a l'auditori del Disseny Hub Barcelona. Aquesta és la quarantena edició dels premis d'arts parateatrals. El jurat d'aquesta edició l'han format el crític Joaquim Armengol; el productor teatral Jordi Colominas; el periodista Joaquim Noguero; la gestora cultural Margarida Truguet; l'espectador Ferran Civit; la periodista cultural Bàrbara Raubert; el guanyador del premi FAD Sebastià Gasch 2015, Àlex Serrano; el gerent de l'APCC, Alfred Fort; i el vocal de la junta del FAD José M. Milá.

El guardó vol recompensar la innovació i les mirades diferents sobre el món de l'espectacle. Els premis són un homenatge al periodista i crític d'art Sebastià Gasch (1897-1980), que sempre va apostar pel concepte d'innovació artística.