El restaurant de Sergi Arola a Madrid, que posseeix dues estrelles Michelin i tres sols en la guia Repsol, tancarà les seves portes després que el xef i la seva exdona, Sara Fort, hagin decidit posar fi a la seva relació professional. Així ho va anunciar ahir el restaurant en un comunicat en el qual explica que, després de gairebé 20 anys de treball conjunt des de l'obertura de La Broche, Sergi Arola i Sara Fort han donat per finalitzada una relació professional amb la qual «van aconseguir grans èxits i reconeixements».

La parella es va divorciar fa quatre anys, però va mantenir diversos restaurants en comú «amb èxits i no poques dificultats», expliquen en el comunicat, en què indiquen que la conseqüència d'aquesta decisió «comporta el tancament del vaixell insígnia, Sergi Arola Restaurant, i la vermuteria ubicada a la planta baixa d'aquest, SOT».

«La decisió de tancar un restaurant amb dues estrelles Michelin i tres sols en la guia Repsol, a més d'un important reconeixement internacional, no és fàcil, però tota etapa arriba a la fi i la de Sara Fort i Sergi Arola com a companys de fatigues acaba de fer-ho», asseguren. Recorden també els problemes que van tenir «amb les diferents administracions», que van fer passar «per molt mals moments» la societat FortArola S.L.

El 2013, Hisenda va precintar el celler, la cocteleria i la taula que tenia annexa a la cuina de Sergi Arola Gastro, al carrer Zurbano de Madrid, per un deute de 148.000 euros amb l'Agència Tributària i de 160.000 amb la Seguretat Social, una situació que va obligar al seu tancament durant dues setmanes.