L'actriu Charmian Carr, coneguda per interpretar la filla gran de la família Von Trapp a Somriures i llàgrimes, ha mort als 73 anys per complicacions derivades d'una malaltia, segons el seu representant.

Nascuda a Chicago amb el nom de Charmian Farnon, el paper que la va donar a conèixer va ser el de Liesl Von Trapp a la pel·lícula musical de l'any1965 Somriures i llàgrimes.

Julie Andrews protagonitzava una pel·lícula en la qual Carr va interpretar el tema Sixteen Going on Seventeen. L'actriu, a més, va protagonitzar la sèrie de televisió Evening Primrose d'Anthony Perkins, també ja traspassat.

La sèrie i el film musical van ser els dos únics treballs de Carr com a actriu, qui va deixar el món de la interpretació per dedicar-se al disseny.

Somriures i llàgrimes, a més de ser la pel·lícula que li va donar la fama, va tenir un gran impacte en la vida d'una actriu que va escriure dos llibres sobre com va aconseguir el paper de Liesl i què va suposar formar part d'aquest gran fenomen cultural.