Després de mesos de treball i d'estrenar fa uns dies 'Perfect illusion' com a primer single, Lady Gaga ha anunciat oficialment que el seu nou disc d'estudi en solitari arribarà el 21 d'octubre amb el títol de 'Joanne'.

Doncs bé, tal com s'havia avançat, ha arribat el videoclip d'aquest 'Perfect Illusion' que, en qüestió d'hores, acumula ja mig milió de reproduccions a YouTube.

Segons ella mateixa ha revelat, el títol de l'àlbum és un homenatge a una tieta de l'artista que va morir en els anys setanta als 19 anys, abans que ella mateixa nasqués, provocant una profunda cicatriu en la seva família.

El primer single, 'Perfect illusion', compta amb col·laboracions de Mark Ronson, Kevin Parker de Tame Impala, Josh Homme i Bloodpop. En el disc també participen Beck i Florence and the Machine.

Deixant al costat la seva col·laboració jazz amb Tony Bennett i el senzill 'Til it Happens to you' de l'any passat per a la pel·lícula documental 'The Hunting Ground' (escrit amb Diane Warren), aquest és el retorn de Lady Gaga amb nou disc com a solista des d'aquell artpop de 2013.