El fotògraf Sebastiao Salgado protagonitzarà del pròxim 26 d'octubre al 5 de març de 2017 l'exposició més destacada de la nova temporada del CaixaForum Girona, va anunciar ahir el centre cultural.

Salgado planteja a la mostra Gènesi una revisió de la relació entre l'ésser humà i el planeta en el qual viu, en nom de la sostenibilitat.

La ciència tindrà espai també en la nova programació del CaixaForum Girona amb Experiment any 2100, una proposta que submergeix el visitant en l'aventura d'explorar.

L'exposició My world destaca en l'àmbit de la sensibilització social ja que, realitzada en col·laboració amb Nacions Unides, reflecteix els reptes als quals s'enfronta actualment la humanitat.

Un cicle de mostres de petit format enfocada a l'art contemporani, Accés directe, amb obres d'Ester Partegàs i Miguel Ángel Rojas de la col·lecció La Caixa forma part també de les activitats més destacades programades.

CaixaForum Girona va acollir més de cinc-centes propostes entre setembre del 2015 i agost del 2016, que van merèixer l'interès de més de 148.000 persones, segons els comptes del centre cultural de l'entitat bancària.