«Un tramvia anomenat desig» i Albert Pla, entre les propostes de tardor a Roses

26.09.2016 | 07:12

El Teatre Municipal de Roses va presentar ahir la seva programació corresponent als mesos d'octubre a desembre, amb una quinzena d'espectacles teatrals i musicals, així com un ampli programa destinat al públic familiar. L'eclecticisme d'Albert Pla, l'adaptació de l'obra de Tenessee Williams, Un tramvia anomenat desig, i la gens senzilla elecció que planteja El Test, són alguns dels noms més destacats de la programació de tardor de Roses.
Un Tramvia anomenat desig, la història de les germanes Blanche i Stella, arribarà de la mà de la companyia Les Antonietes Teatre. L'obra de Tennessee Williams, plena de personatges vehements, turmentats i sempre a punt per somiar que pugen a l'últim tren, mostra l'altra l'altra cara del somni americà, amb uns personatges abocats a la catàstrofe que fugen de la realitat. ElTest, amb Dolo Beltran i Sergio Caballero, planteja la inquietant qüestió d'escollir entre cent-mil euros immediats, o 1 milió d'aquí a deu anys.
En l'apartat musical, Albert Pla portarà a Roses la seva darrera producció: A pleno pulmón. L'eclèctic cantautor, ha desenvolupat la seva activitat al llarg de 25 anys oscil·lant entre la música, el teatre i el cinema, amb espectacles musicals caracteritzats per la poètica i les seves lletres. També es veurà a Roses el Vaya Show! de TNT, resultat de mesos de treball i de postproducció de vídeo, on els actors ho són dins i fora de la pantalla, oferint una viatge musical i Simfonia de les pedres i el vent, la simbiosi entre un grup de rock dur (Los Guardians) i una orquestra de cambra (OCE).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cultura

Feliç centenari, Lola Sureda

Fa uns anys no ho hauria imaginat que tindria el goig de felicitar persones centenàries i ara és...

Els docents d´universitat catalana cobren avui a nivell dels anys vuitanta

Un estudi alerta que els professors de les universitats treballen en condicions més precàries que...

Als oceans hi conviuen més tipus de virus dels que es pensava fins ara

Investigadors de l'Institut de Ciències del Mar de Barcelona i de l'Ohio State University han...

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema