El Teatre Municipal de Roses va presentar ahir la seva programació corresponent als mesos d'octubre a desembre, amb una quinzena d'espectacles teatrals i musicals, així com un ampli programa destinat al públic familiar. L'eclecticisme d'Albert Pla, l'adaptació de l'obra de Tenessee Williams, Un tramvia anomenat desig, i la gens senzilla elecció que planteja El Test, són alguns dels noms més destacats de la programació de tardor de Roses.

Un Tramvia anomenat desig, la història de les germanes Blanche i Stella, arribarà de la mà de la companyia Les Antonietes Teatre. L'obra de Tennessee Williams, plena de personatges vehements, turmentats i sempre a punt per somiar que pugen a l'últim tren, mostra l'altra l'altra cara del somni americà, amb uns personatges abocats a la catàstrofe que fugen de la realitat. ElTest, amb Dolo Beltran i Sergio Caballero, planteja la inquietant qüestió d'escollir entre cent-mil euros immediats, o 1 milió d'aquí a deu anys.

En l'apartat musical, Albert Pla portarà a Roses la seva darrera producció: A pleno pulmón. L'eclèctic cantautor, ha desenvolupat la seva activitat al llarg de 25 anys oscil·lant entre la música, el teatre i el cinema, amb espectacles musicals caracteritzats per la poètica i les seves lletres. També es veurà a Roses el Vaya Show! de TNT, resultat de mesos de treball i de postproducció de vídeo, on els actors ho són dins i fora de la pantalla, oferint una viatge musical i Simfonia de les pedres i el vent, la simbiosi entre un grup de rock dur (Los Guardians) i una orquestra de cambra (OCE).