La parella d'actors formada per Liev Schreiber i Naomi Watts va anunciar ahir el final de la seva relació sentimental després d'onze anys junts. «Durant aquests últims mesos hem arribat a la conclusió que la millor manera de seguir endavant per a nosaltres com una família és separar-nos com a parella», van indicar els intèrprets en un comunicat conjunt remès al portal I! News.

«La nostra intenció és seguir criant els nostres fills junts, amb molt d'amor, respecte i amistat en els nostres cors i explorant aquesta nova fase de la nostra relació», afegeixen en el comunicat la parella, que mai va arribar a contreure matrimoni. Schreiber i Watts tenen dos fills en comú: Alexander, de 9 anys, i Samuel, de 7.

L'actriu australiana, que avui compleix 48 anys, prèviament va mantenir una relació amb Heath Ledger entre 2002 i 2004. Just després de finalitzar aquella relació, Watts (Promesas del este, Lo imposible) va conèixer Schreiber (Spotlight), de 48 anys, en un esdeveniment del Museu Metropolità de l'Art de Nova York el 2005.