El Centre Cultural Can Gruart de Vilablareix acollirà el dijous 13 d'octubre l'espectacle In vino veritas, de la clown Merche Ochoa (Premi Nacional de Circ 2014), que donarà el tret de sortida a la nova temporada de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre.

A part de Merche Ochoa, les copanuyies que conformaran la programació de la Xarxa aquest darrer trimestre de 2016 són: Tactilicuä i República Tòxica, Juancallate, Marta Reyner, Criant Pèl, Carlo-Mô & Mr. Di, Cia. Ortiga, Rubén Martínez Santana, Yoshi Hioki, Vivir del Bolo i La flor roja.

La temporada continuarà fins el mes de juliol de 2017 però el programa està encara en preparació.

Enguany s'afegeix al projecte el municipi de Cassà de la Selva, que oferirà la programació quinzenalment els divendres a les 21:30 h a l'Espai del Casal fins el mes de març.

Amb aquest són cinc els municipis gironins que s'han sumat a aquest circuit fins el moment: Sarrià de Ter, Platja d'Aro, Vilablareix, La Bisbal d'Empordà i Cassà de la Selva.

El calendari d'espectacles queda com segueix: Les nits del Coro a l'edifici d'El Coro de Sarrià de Ter, els dijous a les 21:30 h; Les nits de teatre del CAF al Centre L'Avenir Fanalenc de Platja d'Aro, els divendres a les 21 h; Les nits de Can Gruart a l'edifici de Can Gruart de Vilablareix, els dijous alterns a Sarrià de Ter a les 21:30 h; Les nits del barri del Convent al claustre del Convent dels Franciscans de La Bisbal d'Empordà, els dijous d'estiu a les 21:30 h, i ara Les nits de la Coma a Cassà de La Selva, informen els organitzadors de l'Associació Gironina de Teatre (AGT).