Rotterdam planteja imposar anticonceptius a dones addictes

10.10.2016 | 07:18

La idea de les autoritats de Rotterdam d'obligar les dones amb addiccions greus o trastorns psiquiàtrics a usar mètodes anticonceptius ha estat molt criticada a Holanda, especialment entre la comunitat mèdica, que no la considera ètica, ni creu que es pugui portar a la pràctica.
La proposta del regidor de Joventut i Educació de la ciutat holandesa, Hugo de Jonge, del partit democristià CDA, és recórrer a la mesura en el cas de les dones que les autoritats considerin "incapaces" de criar als seus fills en unes "condicions mínimes". En particular, afectaria dones toxicòmanes, sense domicili fix, prostitutes o amb problemes psiquiàtrics. Prop d'una desena a l'any, segons els càlculs de les autoritats municipals. "Els pares tenen dret al fet que neixin els seus fills. Els nens també tenen dret a créixer en un ambient segur", diu Hugo de Jonge.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema