Les entrades per al festival de música de Glastonbury del 2017 es van esgotar en menys d'una hora de la seva posada a la venda, segons van confirmar ahir els organitzadors. Els aficionats a la música van entrar en massa al web de la venda a l'hora prevista per adquirir els seus bitllets, amb un cost de 243 lliures (uns 275 euros) cadascun, la qual cosa va provocar que es col·lapsés la pàgina web.

Malgrat que el portal no estava disponible a l'hora anunciada d'obertura, les vuit del matí, i es va habilitar una estona després, les entrades es van esgotar abans de cinquanta minuts. Els problemes per accedir a la web van provocar moltes protestes a les xarxes socials, i diversos missatges a Twitter reclamaven a la família Eavis, organitzadora de l'esdeveniment, que disposi un servidor més potent en properes edicions.

El proper festival de Glastonbury tindrà lloc del 21 al 25 de juny, i s'espera que les actuacions s'anunciïn durant la primavera. En la passada edició, que va coincidir amb el referèndum britànic sobre la permanència en la Unió Europea (UE), van encapçalar el cartell Adele, Coldplay, Muse i LCD Soundsystem, entre altres.