Andrea Motis, que va enlluernar el públic amb la seva veu al costat de Joan Chamorro, traurà a la llum el seu primer disc en solitari el pròxim 17 de febrer, amb música d'ídols de la talla de Louis Armstrong i Chet Baker, segons ha informat Taller de Musics.

La jove trompetista i cantant barcelonina va gravar per primera vegada com a solista el 2010, quan tenia 15 anys, en un disc d'estàndards de jazz titulat Joan Chamorro presenta Andrea Motis.

El 2012 Quincy Jones es va fixar en ella i la va invitar a compartir escenari al Festival de Peralada, i després ha gravat tres discos més amb Chamorro i dos en directe.

Ara, amb 21 anys, ha decidit gravar el seu primer treball en solitari i el mes de febrer vinent editarà Emotional Dance, un disc gravat a Nova York al costat d'una banda formada per músics catalans i nord-americans i produït per Jay Newland i Brian Bacchus, conegut pel seu treball amb Norah Jones i Gregory Porter.

Com a avançament, ahir va presentar el senzill He's Funny That Way, que forma part d'un EP que Impulse! llançarà aquesta tardor. Motis actuarà al Girona el 4 de desembre al festival Temporada Alta.