El cel ennuvolat i un temps irregular va acompanyar ahir la Festa dels Súpers, que aquest any quedarà segurament per sota de la xifra rècord del 2014, quan més de 350.000 persones hi van assistir entre els dos dies que dura. La 20 edició de la Festa dels Súpers va obrir les seves portes amb normalitat a les 10.00 del matí en l'Anella Olímpica de Mont?juïc malgrat el temps inicialment plujós a la capital catalana

Des de primera hora, nombroses famílies es van acostar a aquest esdeveniment organitzat des de fa dues dècades pel programa infantil de Televisió de Catalunya i que aquest any ha programat més de 150 activitats i més de 50 espectacles. El lema d'aquesta edició és "6Q", el nom del robot que s'acaba d'incorporar a la família del Super3 i que el malvat Sr. Pla intenta destruir.

Els que s'acostaven al recinte de Montjuïc van gaudir de 50 espectacles, entre ells actuacions de la família del Super3.

A més, els "súpers" poden conèixer els presentadors de tots els programes del canal Super3, participar en el "Concurs carnet" i obtenir una edició especial i limitada del carnet de "súper" dedicada al 25è aniversari del programa Super3.