David Bisbal i Chenoa van protagonitzar aquest dilluns un dels grans moments del concert d'«OT: El reencuentro» que es va celebrar al Palau Sant Jordi davant prop de 17.000 persones. L'exparella va reviure anit el tema 'Escondidos', que fa 15 anys els va servir per exhibir el seu amor.

Aquest duet, una de les cançons més emblemàtiques de la primera edició d'OT, era un dels moments més esperats del concert i l'actuació no va decepcionar les expectatives, provocant el deliri del públic. Mentre interpretaven de nou 'Escondidos', Bisbal i Chenoa es van intercanviar mirades, abraçades i somriures, en una de les actuacions més aclamades de la nit.

Però si l'emoció era poca, mentre estaven cantant junts un de l'altre, Bisbal ha parat l'actuació abans de finalitzar per llançar un afectuós missatge amb el qual ha sorprès a tothom: "Abans de cantar la propera frase vull dir-te Chenoa, Laura, de debò, sempre t'he tingut molt afecte, et tinc i et tindré i per a mi ha estat un privilegi reviure aquesta cançó amb tu", després d'aquestes paraules els cantants s'han fos en una forta abraçada després de la qual Chenoa ha fet el gest de voler fer-li un petó a Bisbal, tot i que el d'Almeria s'ha apartat a l'últim moment.

Aquest moment 'cobra' no va passar desapercebut a les xarxes socials, convertint-se en trending topic a Twitter. Gairebé de forma immediata, ja hi havia multitud de comentaris i 'memes' sobre l'ocorregut damunt de l'escenari del Palau Sant Jordi.