El claustre de l'Hospital de Torroella de Montgrí acull des d'avui, i fins a finals de mes, l'exposició Camins del fotògraf gironí Rafel Bosch. Amb una dilatada experiència de més de 25 anys com a reporter gràfic per diversos diaris com El Periódico de CatalunyaLa Vanguardia, Bosch presenta en aquesta mostra un conjunt de fotografies amb la mateixa estructura de composició: perspectives on el punt de fuga està sempre situat al bell mig de la fotografia, per tant «la varietat està en la diversitat dels camins i el seu entorn, en la perspectiva i la llum», segons explica l'autor en una nota de premsa.

Les fotografies que conformen l'exhibició mostren tot tipus de camins o rutes, tant naturals com urbanes, com per exemple una passera entre arbres, un pont, les vies del tren, l'espai central d'una església (amb els bancs a banda i banda), carreteres de muntanya, túnels d'autopista o un bosc cremat. També s'hi poden identificar racons molt coneguts de la ciutat de Girona, com un retrat de la Rambla en un dia de pluja o les voltes de la plaça Assumpció del barri de Sant Narcís.

El projecte fotogràfic es va començar a gestar l'any 2009, durant un viatge que Rafel Bosch va realitzar a Tenerife. Un cop desenvolupada la idea conceptual, el fotògraf va començar a elaborar moltes i diverses imatges, i paral·lelament preparant i dissenyant tot un muntatge per a mostrar el treball definitiu. El maig del 2014 Camins es va poder veure per primera vegada a la Fundació Valvi de Girona, i des de llavors també ha passat per Fira de Girona, el bar El Cau del Llop de Girona, la casa de turisme rural Ses Garites de Pals, l'ajuntament de La Tallada d'Empordà i les Bernardes de Salt.

Nascut a Girona el febrer de 1963, Rafel Bosch treballa actualment en diversos projectes, empresarials, comercials i personals, després de dedicar gran part de la seva trajectòria al fotoperiodisme. Al llarg dels últims anys, Bosch ha realitzat més d'una trentena d'exposicions individuals i una desena de col·lectives, a més d'organitzar exhibicions al pub Es Toc de Girona.