Llibres de Batet publica la biografia del grup garrotxí Déu n'hi Duo. Es tracta d'un duet nascut el 1979 i que durant dècades ha fet música i lletres per fer riure i per criticar per provocar una reflexió. Està format pels músics Carles Fontfreda i Toni Vesper Brossa.

Es caracteritza per un ús del dialecte garrotxí i per una proposta musical atípica. Fan cançons de protesta referents a la societat consumista. Les seves cançons sempre estan inspirades amb situacions i gent la Garrotxa i Olot, però com que els personatges són universals, quan fan un concert agraden a tot arreu. Carles Fontfreda explica: «A Barcelona quan escolten la primera cançó es pregunten què diuen, però a la tercera ja riuen».

La seva cançó Aulot é molt verd es va convertir en un himne festiu, quan va ser usada en la Torinada de la Festa Major d'Olot.

El llibre porta per títol Deu n'hi Duo... I encara gràcies. Ha estat escrit pel periodista Joan Oller, el qual s'ha basat en una llarga entrevista amb el duet. També incorpora les impressions de musicòlegs, com Xavier Ruscalleda i Xevi Planas

.

El llibre inclou un disc compacte amb tres dels títols més representatius i un document visual amb enregistraments inèdits de diversos concerts i assaigs de la seva carrera. Faran una presentació el 5 de novembre, a les 7 de la tarda, a la sala Torín d'Olot. Els acompanyarà la Principal de Salarsa.