Lax'n'Busto va oferir divendres a la nit a la sala Razzmatazz de Barcelona un emocionant concert amb el qual donava per finalitzada la gira #Lax30, de celebració dels 30 anys en actiu del grup, i amb la qual s'acomiada per un temps indefinit dels escenaris.

El concert, que tenia les entrades esgotades des de fa setmanes, va mostrar el gran directe que se?gueix tenint el grup tarragoní, que no va donar treva durant més de 2 hores i que va comptar amb la "sorpresa" que ja havien anunciat. Així, el moment més esperat de la nit va ser la sortida a l'escenari del que va ser durant els 20 primers anys el líder de la banda, Pemi Fortuny, que va cantar dues cançons mentre un públic més que lliurat l'aclamava entre crits i aplaudiments. Fortuny va cantar Mai diguis mai a un mai i després va demanar la col·laboració de l'actual vocalista de la banda, Salva Racero, a qui va felicitar per, fa 10 anys, "haver-se quedat amb el marró de convertir-se en el cantant d'una banda que ja feia 20 anys que estava en actiu".

Junts van cantar Miami Beach, una de les cançons més populars de la banda, i va fer vibrar una sala Razzmatazz plena a vessar.