Els actors Angelina Jolie i Brad Pitt van aconseguir un acord sobre la custòdia dels seus sis fills dins de les negociacions per resoldre el seu divorci. «Segons aquest acord, els sis nens estaran sota la custòdia de la mare i continuaran amb les visites terapèutiques amb el seu pare», va assegurar ahir un representant de l'actriu en una nota adreçada al programa de televisió Entertainment Tonight.

Jolie i Pitt van pactar i van signar fa més d'una setmana aquest acord per al qual van comptar amb l'assessorament d'experts en la cura de nens. La nota de premsa del representant no va facilitar més detalls sobre les clàusules de l'acordat.

Després de més d'una dècada junts i tot just dos anys després de casar-se, Jolie va demanar el 19 de setembre el divorci a Pitt i va sol·licitar la custòdia legal dels sis fills.

Pitt, que en la proposta inicial de Jolie només obtenia drets de visita als seus fills, va presentar el 4 de novembre la seva resposta judicial en què va requerir la custòdia compartida, física i legal, dels nens.

La custòdia dels nens semblava un important punt de fricció en la dissolució del matrimoni de Pitt, de 52 anys, i Jolie, de 41, especialment després de les informacions que apuntaven que el tracte que l'actor donava als seus fills poder ser una de les causes que va motivar a l'actriu a sol·licitar el divorci.

En aquest sentit, el Departament d'Infància i Serveis Familiars del comtat de Los Angeles va obrir una investigació després d'un suposat incident a l'avió privat de la família el setembre passat.