Una tercera cria de mangabei gris de coroneta blanca, una de les 25 espècies de primats més amenaçades en el món, ha nascut al Zoo de Barcelona, on també han nascut dos exemplars més d'aquesta espècie aquest mateix any. Segons ha informat el Zoo, les tres cries són filles del mascle Racky i la mare aquesta vegada és la Kasi, la femella més veterana del grup.

Els mangabeis grisos de coroneta blanca són una espècie de primats originària d'Àfrica Occidental i actualment està en perill d'extinció, però a causa de l'explotació de les seves selves i la caça il·legal està en procés de saltar a la categoria d'espècie en perill crític d'extinció per la Unió internacional per a la Conservació de la Naturalesa (UICN). La cria va néixer el passat 31 d'octubre i actualment es troba en un bon estat de salut i enganxada a la seva mare.

En aquests últims cinc mesos també van néixer dues cries més de mangabei grisos de coroneta blanca: Ragnar, un mascle nascut al juliol, i Eku, una femella nascuda a l'agost, que són també cries de Racky, un mascle de 12 anys que va arribar a Barcelona procedent del Zoo d'Accra (Ghana), al febrer del 2014, i que, segons els seus cuidadors, està demostrant ser un magnífic protector de la seva gran família.