Sopa de Cabra ha ajornat els concerts que tenia previstos per avui i diumenge als auditoris de Granollers i Barcelona, inclosos en la gira 30 anys, 3 ciutats, per un còlic nefrític del seu cantant, Gerard Quintana, ha informat el grup gironí.

El concert previst per divendres a l'Auditori de Granollers se celebrarà, finalment, el dia 2 de desembre, mentre que el de Barcelona queda programat per al diumenge 4 de desembre a les 20.00 hores.

Tant el grup com els dos auditoris «lamenten» aquests canvis i les molèsties que puguin causar, «però, malgrat que no cal patir per la salut del cantant, aquests fets de força major han fet inevitable la cancel·lació de les actuacions».

Les entrades ja adquirides seran vàlides per a la nova data, encara que les persones que vulguin recuperar el cost de les entrades podran dirigir-se als canals a través dels quals les van comprar i obtindran la devolució en un termini màxim de sis dies.

Sopa de Cabra celebra els 30 anys en la música després de deu de silenci, que van culminar el 2011 amb uns concerts per commemorar el seu 25 aniversari, i publicar el seu nou treball Cercles, després de catorze anys d'absència discogràfica del grup gironí més popular.