El grup Txarango presentarà el seu nou disc, el tercer de la seva trajectòria, el 12 de maig de l'any vinent durant la primera edició del festival Cruïlla de Primavera al Poble Espanyol de Barcelona, segons van anunciar ahir a través d'un vídeo a internet.

L'esdeveniment, les entrades del qual ja estan a la venda al web del Cruïlla, comptarà amb la presència d'una altra banda, que encara no s'ha revelat.

La relació entre el festival i el grup de la comarca del Ripollès ve d'antic, «per afinitats artístiques i altres de caràcter més social i de compromís, i per haver fet parada en la gira de presentació del seu disc Som riu».

La plaça major del Poble Espanyol serà l'escenari d'aquesta presentació, «la millor evocació a l'essència de la primavera, al caràcter popular del grup, al seu amor pels ritmes tropicals i la trobada de cultures».

Al maig de l'any vinent es complirà un any i mig del concert de comiat de Som Mar al Sant Jordi Club de Barcelona, on la banda va aconseguir vendre totes les entrades. Txarango són els organitzadors del festival Clownia.