DIADA DE GERMANOR A L'ESGLÉSIA DIOCESANA

14.11.2016 | 07:10

Sí: amb tu, que ofereixes el teu temps i qualitats; amb tu, que normalment col·labores econòmicament en el seu sosteniment; amb tu, que amb els teus donatius ens ajudes; amb tu... formem la gran família de Jesús, l'Església. Vivim i ens esforcem per esdevenir una família acollidora, que ofereix la
Bona Notícia de la Salvació amb Jesús, i volem servir tothom amb misericòrdia i justícia. Certament que comptem amb la força de l'Esperit, la presència permanent del Senyor, però sense les persones, els cristians, sense tu, res d'això seria possible.
Sense vosaltres, cristians, germans i germanes en primer lloc, no hi hauria família de Jesús en aquest territori. Sense el vostre afecte i la vostra responsabilitat no podríem exercir la nostra missió. Moltes gràcies!
Tanmateix, sense la col·laboració de tots aquells que, potser sense sentir-se identificats del tot amb l'Església, reconeixen les nostres aportacions en la seva vida i en la societat, tindríem més difícil la nostra tasca. A ells, també, moltes gràcies!
En aquesta Jornada recordem que, a més de les aportacions personals, com qualsevol institució tenim necessitat de béns materials i de diners per dur a terme les múltiples activitats a favor dels infants, dels joves i dels adults; per al sosteniment dels preveres; per als qui treballen a ple temps al servei del bisbat; pel manteniment i restauració de tants edificis de culte i d'activitats pastorals que les generacions ens han deixat a cada poble, vila i ciutat. La majoria són béns culturals nacionals o locals, i amb l'ajuda de les administracions cal tenir-ne cura. Són, alhora, tresor patrimonial dels nostres pobles, ciutats i de tot el país.
Des de fa temps procurem que l'economia diocesana sigui transparent, i molt ben gestionada. Però, alhora, cal que sigui cada cop més «una economia de comunió», perquè l'Església som comunió, i perquè ho sigui existeix el Fons Comú Diocesà [...](extret del full parroquial d'aquesta setmana).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cultura

Una autèntica festa s´apodera de Cap Roig

El cantant nord-americà converteix l´escenari de Calella en una pista de ball interpretant els...

La Plataforma «Sijena Sí» actuarà després de l´1-O

L'entitat afirma en un comunicat que vol «evitar la manipulació política» davant...

Els Blues Brothers a Empuriabrava

Els Blues Brothers a Empuriabrava

Més de 4.000 persones van omplir la platja d'Empuriabrava dimarts en el concert The Original Blues...

Albert Serra estrena la videoinstal·lació «Roi Soleil» a la Galeria Cadaqués

Albert Serra estrena la videoinstal·lació «Roi Soleil» a la Galeria Cadaqués

Primera exposició del cineasta i artista banyolí en una galeria privada amb una obra de 61 minuts

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema